Погледнете низ фотографии и видеа што се можеме да подготвиме само за Вас…

За полесна навигација, сите фотографии се распоредени во повеќе албуми, како би можеле да ги разгледате сите категории на услуги кои Ви ги нуди КАНАПЕ кетеринг.

Асортиман

Погледнете дел од нашиот голем асортиман делот од кетеринг услугите


Кетеринг услуги

Вака отприлика би изгледала и Вашата забава со КАНАПЕ кетеринг


Чоколадни фонтани и торти

Погледнете го најголемиот хит за сите видови на забави


Локал за готвени јадења

Повелете и посетете не во нашиот локал од каде можете да одберете вкусни домашно приготвени јадења