– Канапеи со пате од лешник и хумус
– Канапеи со ролован пршут
– Брускети со сланина
Куглици од 4 врсти на сирења послужени на крекер со зачини
– Корпици од пармезан со тиквички, крем сирење и мента
– Кесадиља
– Пилешко со ананас
– Свинско филе со брусница
– Коктел колачи