Можеме да понудиме кетеринг од секаков тип со комплетна поддршка и имаме професионален инвентар кој го нудиме на своите клиенти.
Организирме секаков тип на кетеринг:

  • Шведски маси и коктели –  
  • Домашен кетеринг (славски мениа) –   
  • Посни мениа – 
  • Свадбен кетеринг – 
  • Детски мениа (мениа за деца за игротеки)   
  • Мениа за пијалок (деловни настани – коктели)
Погледнете ги условите и дополнителните услуги кои можеме да ги понудиме – 
 

Со ангажирањето на „КАНАПЕ“ кетеринг, освен што добивате и сервирана, декорирана свежо подготвена храна и пијалоци, добивате  и комплетно поставување и декорирање на масите, чинии за гостите, потребен прибор за јадење,како и сите придружни и потребни асесоари. Комплетно уживајте во најубавите моменти во животот, оставајќи ни ја нам грижата за припремата, сервирањето и декорирањето, доставата и служењето на храната и пијалоците. Бидете гости на Вашата веселба, само со „КАНАПЕ“ кетеринг.

Покрај разноврсните мениа за храна, посни мениа и мениа за пијалоци, меѓутоа секогаш сме расположени за некакви измени на истите, во зависност од потребата на клиентот. Само кај нас е дозволено клиентот да си направи мени по свој вкус и само за него прифатлива цена.

 

Шведски маси и коктел кетеринг
Видете ги и снимете ги мениата овде –

Овде храната се реди на „шведска маса“ или се послужува. Овој тип на кетеринг се препорачува пред се за фирми, организации, но и за приватни прослави кои имаат потреба од „шведска маса“ или пак коктелско послужување. Целата храна е послужена на поголеми овали, даски и огледала, набоцкана на чепкалки, како би се постигнала поголема практичност, но и би се избегнало користење на есцајг. Генерално се служи „лесна храна“ која би одговарала соодветно со настанот.

Свадбен кетеринг 
Видете ги и снимете ги мениата овде – 

Канапе кетеринг може да Ви помогне и вашиот ден „Д“ да биде совршен. Свадбите бараат голема организација, прецизност во раработата, односно со еден збор комплетната услуга мора да биде перфектна, затоа што од сите видови на организирани настани, овој настан – нема реприза 🙂 Баш поради ова Ви препорачуваме да си одберете локација која најмногу Ви одговара, а за се останато тука сме ние. Комплетно ќе ве услужиме со храна, пијалоци, послуга и сите пропратни работи потребни за една перфектна свадба. Разгледајте ги мениата, дојдете до нашиот локал на разговор и слободно оставете на професионалци да се погрижат за Вашиот најубав ден да биде уште поубав.

Домашен кетеринг (славски мениа)
Видете ги и снимете ги мениата овде –  домашни мениа + посни мениа 

Масите, односно храната може да биде наместена на „шведска маса“ или таканареченото славско редење на храната на масите. Го препорачуваме за секаков вид на домашни веселби, слави, веридби, родендени, каде е потребно таканаречено славско редење на масите (каде гостите седат околу масите и се послужуваат), а храната е послужена во помали овали и даски како би имало разноврсна храна пред сите гости подеднакво. Сепак постои опција истите мениа може да се наредат на „шведска маса“

 

Детски мениа
Видете ги и снимете ги мениата овде –

Таканаречениот детски кетеринг има за цел да им ја олесни работата на сите родители кои го прославуваат роденденот на своите најмили во игротеки, забавни паркови или на било кој простор наменет за забава за најмладите. Храната е адаптирана пред се за детските апетити и желби, послужена со роденденски асесоари, но и во неповратна амбалажа за која не треба да се внимава дали ќе се скрши/оштети на било кој начин. Сепак се само деца 🙂

 

Услови под кои работиме и дополнителни кетеринг услуги
Видете ги и снимете ги дополнителните услуги овде –

Освен комплетни мениа за храна и пијалок спремни сме да Ви понудиме и многу дополнителни услуги кои би ја олесниле организацијата на вашата прослава. Тука може да се спомене дека изнајмуваме секаков тип на чаши за гостите, професионални шанкери, келнери, тенди, маси… Ние сме тука да оствариме се што Вие имате замислено…