КАНАПЕ кетеринг постои само за Вас и наша примарна цел е да ги задоволиме вкусовите и на најпребирливите клиенти. Нашето големо искуство во овој бизнис, нашата желба за понатамошна работа, а пред се и препораките од задоволните клиенти, потврдуваат дека сме бр.1  на нашиот пазар.

КАНАПЕ кетеринг располага со разноврсни мениа за храна, посни мениа и мениа за пијалоци, меѓутоа секогаш сме расположени за некакви измени на истите, во зависност од потребата на клиентот. „КАНАПЕ“, како и секоја модерна компанија се труди и да внесува новини во своите услуги и секојдневно да го подобрува квалитетот на услугите и да го зголемува бројот на задоволни клиенти. Можеме да понудиме кетеринг од секаков тип со комплетна поддршка и имаме професионален инвентар кој го нудиме на своите клиенти.
Организирме секаков тип на кетеринг:

 • Свадбени мениа (шведски маси & редење на храната по маси)
 • Домашен кетеринг (шведска маса & славско послужување)
 • Коктелски кетеринг (шведска маса & коктелско послужување)
 • Кетеринг за деца ( за во игротеки – шведска маса)
 • Чоколадна фонтана
 • Мениа за пијалок 
 • Порции со топол оброк за компании
 • Дополнителни кетеринг услуги

Со ангажирањето на „КАНАПЕ“ кетеринг, освен што добивате и сервирана, декорирана свежо подготвена храна и пијалоци, добивате  и комплетно поставување и декорирање на масите, чинии за гостите, потребен прибор за јадење,како и сите придружни и потребни асесоари. Комплетно уживајте во најубавите моменти во животот, оставајќи ни ја нам грижата за припремата, сервирањето и декорирањето, доставата и служењето на храната и пијалоците. Бидете гости на Вашата веселба, само со „КАНАПЕ“ кетеринг.

Во изминатиот период, КАНАПЕ кетеринг може да се пофали со добра соработка и взаемна доверба со голем број на приватни лица, но и сериозни и големи компании присутни на македонскиот пазар. Со гордост би сакале да Ви претставиме мал дел од нив:

 • Британски Совет – Скопје
 • Министерство за Труд и социјала
 • Коалиција – Сите за правично судење
 • Н.У. Македонска Опера и Балет
 • Sahara Group
 • ПрајсвотерхаусКуперс
 • Телесмарт Телеком
 • Слободен софтвер – Македонија
 • Фудбалска Федерација на Македонија
 • Конгресен Сервис Центар
 • Здружение Центар за човекови права
 • Завар компани
 • Хотел Тимс
 • Неоком – Скопје
 • Нетсетера – Скопје
 • Адинг (Биропроект) – Скопје
 • Промедика – Скопје
 • GlaxoSmithKline
 • Сакам попуст
 • Lagermax
 • Адвкатска канцеларија ПАНОВА
 • 3СТ – Скопје
 • Нетфон – Скопје
 • Сервис Скендеровски – Скопје
 • Варус – Скопје
 • Аналитика – Скопје
 • Изотехна – Св. Николе

… и многу многу други…