Кромидот може да ги натера луѓето да плачат…за жал сеуште не е измислен зеленчук што може да ги натера да се смеат :) ~ Will Rogers

Боите на свежо и добро подготвено јадење се толку специфични, што, не може да ги добие ни најдобриот сликар со неговата палета… ~ Dr. SunWolf

Добредојдовте

Овде ќе дознаете зошто постоиме само за Вас и нашата примарна цел е да ги задоволиме вкусо- вите и на најпребирливите клиенти. Прочитајте повеќе за нашата компанија и видете дел од нашите задоволни клиенти...

Read more

Услуги

Погледнете какви услуги нудиме, кои се нашите понуди и целиот наш асортиман и ќе дознаете зошто сме број 1 кетеринг сервис на нашиот пазар.

Read more

Калкулатор

Cега можете сами да пресметате колку ќе ве чини кетерингот, можете да додавате или одземате артикли ,да направите мени по ваш вкус и буџет. Кога ке бидете задоволни од цената и менитo, испратете ни е-меил порака со вашите желби.

Read more